Внимание: Българи, не купувайте тези храни от магазина!

0

Не пазарувайте от тези храни, ще ви донесат болести!

За нов бич на съвремието ни съобщават учени. Според най-последните им изследвания храните, които се продават във вакумни обвивки крият много рискове. Добре опакованите храни дори могат да ни доведат до смърт. Според експертите причината е в това, че при тази щателна опаковка бактериите не само не се изолират, ами се запазват добре и дори са агресивни върху нашия организъм, след като бъдат „освободени” от „принудителния си затвор”.

Предупреждението се отнася за всички храни и хранителни продукти, които се намират в опаковка. Такива хранителни вещества са месо, зеленчуци, плодове, млечни продукти, полуфабрикати. Затова заръката на експертите е по възможност тези храни, които се намират в опаковки да не се консумират или да се избягва тяхното пазаруване.

храни
Вакуумираните храни жестоко вредят на здравето ни, не ги купувайте!

Отравянията, които се предизвикват от консумацията на подобни храни не са безобидни. Напротив, последствията за тях оставят за цял живот. Патогенните микроорганизми в храните от този сорт може да засегнат трайно и увредят бъбреците, възможно е също да причинят тежки форми на захарна болест, да докарат до получаване на високо кръвно налягане, сърдечни пристъпи и проблеми със сърцето, да увредят и черния дроб.

Затова специалистите препоръчват по възможност да се избягват да се консумират вакуумирани храни.

Те съветват хората да се насочват към продукти и храни, които се продават без опаковки, тъй като в тях вероятността от подобни смъртоносни бактерии е сведена до минимум.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.