Кончита Вурст стана богат(а)

Кончита Вурст стана богат(а)
3.5 (70%) 2 votes
Брадата на Кончита Вурст й донесе слава и богатство

Кончита Вурст обърна нова страница в историята на Евровизия. Тя или той запази по нещо и от двата си пола. Перуката, роклята и нежните маниери са неговата женска същност, но гъстата му тъмна брада ясно показва, че той все пак е мъж. Едновременно с това е и успешна визия, която събуди интереса на цял свят и вече му носи милиони долари. Истинското му име е Том Нойвирт и е на 25 години. Само ден след победата графикът за участия на австриеца е запълнен. Той вече е милионер – отбелязва „България днес”.
Победата на Евровизия и нестандартната му външност вече са достатъчна реклама за успешната кариера на Кончита Вурст.

Кончита Вурст

Кончита Вурст възмути моралистите

В световен мащаб, както и у нас, да демонстрираш различна ориентация на сцената, си е печеливш бизнес. Конкуренцията е жестока и затова всеки жаден за слава травестит трябва да измисли нещо ново.
Евровизия вече е била печелена от транссексуален – израелецът Дана Интернешънъл стана известен в цял свят само с едно появяване на сцената. Истинското му име е Шарън Коен и е роден в Тел Авив.
Кончита Вурст се доближава по визия на нашия Азис. Още преди години роклите и перата го направиха милионер и най-продавания български изпълнител.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Кончита Вурст стана богат(а)”

  1. Evelina Ivanova

    май 15. 2014

    Kon4ita,…. zvu4i ujastno i izglejda ujastno….
    Zapo4nah da mrazq demokratsiqta,…izglejda tolko bolno i otvratitelno, kato 4e li sme na pat da priznaem i pedofiliqta,.. boje pazi ni!!!!

Добавете коментар