Владимир Кличко започна с психоатаките срещу Кобрата: Още е зелен

Владимир Кличко започна с психоатаките срещу Кобрата: Още е зелен
5 (100%) 1 vote

Владимир Кличко не прие с особен ентусиазъм факта, че ще се изправи срещу Кубрт Пулев

Владимир Кличко започна с психоатаките срещу Кубрат Пулев. Украинецът не прие с особен ентуасиазъм идеята да се изправи срещу българина в директен двубой, за да защити шампионската си титла. Както знаете, Международната боксова федерация задължи Владимир Кличко да се бие с Кобрата, ако не иска да загуби пояса си на абсолютен шампион в IBF.

Владимир Кличко скочи срещу Кубрат Пулев

Владимир Кличко скочи срещу Кубрат Пулев

38-годишният украинец обаче не изглежда никак доволен от това и не скри неприязънта си към Кубрат Пулев. Световният шампион заяви язвително, че единствените хора, които се интересуват от мач между него и Кобрата, са хората в България.
Владимир Кличко не спря до тук, а продължи с унизителните коментари, изтъквайки, че Кубрат Пулев има едва 20 изиграни срещи и все още е суров и „зелен между ушите“.

Думите му обаче не бяха приети еднозначно от феновете на бокса. Според голяма част от почитаелите на мъжкия спорт, Владимир Кличко просто се бои от българина, който в момента се намира в страхотна форма. И затова се опитва всячески да повлия на психиката му преди срещата, която е планирана за близките няколко месеца.

В това число и да го изкара слаб и недостоен противник, видяха от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар