Наталия Симеонова стана милионерка

Гласувайте за статията

Наталия Симеонова със завидно финансово състояние

Наталия Симеонова и нейната половинка Денис Ризов вече са милионери. Звездното семейство окупира изцяло съботно-неделния ефир и всяка седмица прибира около 35 000 лева от продуцентската си дейност. Отделно от тази сума Наталия Симеонова и Денис Ризов получават и бонуси от реклами заради високия рейтинг, който имат продукциите им.

Предаванията на Наталия Симеонова и нейният съпруг ги изстреляха директно в класацията за най-успешен продуцент след Слави Трифонов и неговите конкуренти Любо Нейков и Евтим Милошев. Русокосата тв водеща и нейната половинка превзеха ефира през уикендите. Освен „Предай нататък“, който води Наталия Симеонова и най-новата й продукция „Наистина любов“ се радва на завиден зрителски интерес.

Наталия Симеонова повери ролята на тв водещ на безспорния любимец на зрителите пред малкия екран – Миро от дует „Каризма“.

Другото предаване, което също се радва на висок рейтинг е „Търси се“. Въпреки, че Ани Салич се опита да направи негов аналог, оказа се, че продукцията на Наталия Симеонова и Денис Ризов вече си е спечелила верни зрители, които следят с интерес предаването.

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова стана милионерка

Колеги на Наталия Симеонова коментират, че тя и Денис Ризов са превзели ефира напълно и всеки опит от страна на друг продуцент да навлезе в тяхната ниша, се приема като кражба, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар