НЛО като черни чинии със светлини прелитат над града

 НЛО с триъгълна форма, което не свети както останалите, прелита над Стара Загора – твърдят пред „България днес” жителите на града. Това не е първия случай, при който летяща чиния прехвърча над населеното място – отбелязва изданието. За първи път триъгълният обект се е появил на 15 юли, 2013 г. вечерта. Нялоко НЛО-та прелетели, от които единият е бил черен триъгълен обект – съобщава читателка на сайта на Обединените български уфолози. Върху летящата чиния е имало три фара, които са излъчвали ярка бяла светлина, като интензивността на светенето им се е променяла за период от около 2-3 минути.

[caption id="attachment_408853" align="alignleft" width="300"]НЛО НЛО с триъгълна форма не за първи път прелита над Стара Загора[/caption]

„Живея в Стара Загора и в лятната вечер бях на терасата, часът беше 21,50. Тогава погледът ми се прикова от 3 странни червени светлини в небето, образуващи триъгълник, движеха се бавно, заедно и безшумно. В момента, в който се скриха зад отсрещния блок, се появиха две отделни бели светлини. В един момент те поеха посока изток и изчезнаха, а от триъгълното НЛО нямаше и следа” – разказва 21-годишна жена. И преди е съобщавано за НЛО (Неидентифициран летящ обект) със странна форма, отново над Стара Загора. През юли 2012 г. е наблюдавана летяща чиния с формата на ромб. За първи път се съобщава за летящо триъгълно НЛО над Мисури и Канзас в САЩ през 1980 г. – припомня изданието. От декември 1994 г. до май 1995 е имало 52 случая, регистрирани във и около град Дерби на същото НЛО.