Росен Плевнелиев е бесен на Маргарита Попова

Росен Плевнелиев е бесен на Маргарита Попова
1 (20%) 1 vote

Войната между Росен Плевнелиев и Маргарита Попова продължава с пълна сила

Изказването на Маргарита Попова силно засегна Росен Плевнелиев. Вчера вицепрезидентът заяви, че Росен Плевнелиев няма право да търси баланс между президентството и властите, тъй като президентската институция не участва по какъвто и да било начин в законодателната власт, както и в останалите две власти в държавното управление – съдебна и изпълнителна.

Казаното от Маргарита Попова е причината тя и Росен Плевнелиев да не си разменят нито думичка и да се разминават безмълвно из коридорите на сградата на „Дондуков“ 2.

Росен Плевнелиев е едновременно ядосан и огорчен от поведението на Маргарита Попова. Той не може да приеме факта, че това са думи, казани от най-доверения му човек в президентството.

Едновременно с това държавният глава търси начин как да запуши устата на Маргарита Попова, тъй като казаното от нея ще доведе до отзвук и в Брюксел. В предвид наближаващите избори, случващото се никак не е добре за Росен Плевнелиев.

Росен Плевнелиев

Росен Плевнелиев

Президентът явно е преценил, че единственото, което може да направи в тази ситуация, е да замълчи и да не отвръща на нападките на Маргарита Попова. Мълчанието на Росен Плевнелиев показа неговата безпомощност в тази ситуация и липсата на алтернативи от негова страна за потушаване на скандала.

До кога ще продължи мълчанието на Росен Плевнелиев?

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар