С капките за лечение на алкохолизъм отворих нова страница в живота

Гласувайте за статията

Сигурно не са много такива, като мен, дето сами си признават, че имат нужда от лечение на алкохолизъм

АлкофиталСега се радвам, че освен, че сам си признах, го направих и навреме и така не успях да затъна в алкохолното блато. Това беше голям проблем за мен и аз дълго време не давах и да се издума за някакво лечение на алкохолизъм, защото не исках да мисля за себе си като за алкохолик. Опитах се сам да спра да пия. издържах с 300 зора 2 седмици и след това си наваксах цялото въздържание за една вечер. Мина се време, но забелязах, че нещо хич ме няма – уморявам се бързо, не мога да се концентрирам. Преди водката ме тонизираше, а сега ставах като желе и то от някакво никакво количество.

alkoFital_Трябваше да взема сериозни мерки и затова аз се спрях на продукта за лечение на алкохолизъм Алкофитал, който открих в интернет. Хареса ми това, че са билкови, защото си казах, че ако не ми помогнат няма и да ми навредят, обаче те пък взеха че ми помогнаха. Аз не проведох точно лечение за алкохолизъм с тези капки, защото ги взимах периодично. Стараех се да имам периоди, в които не пия и без тяхна помощ. Истината е, че капките Алкофитал много ме превъзпитаха и ми помогнаха да се концентрирам първо върху намаляне на алкохола и чак след това върху окончателното му спиране. Билковите капки Алкофитал се справиха много добре, поне при мен така се получи.

Кирил Валентинов от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар