Страховата невроза ме парализираше на моменти

Гласувайте за статията

Страховата невроза е нещо, което може и да не подозираш, че имаш

Излекувах депресията със Стресовитал

Излекувах депресията със Стресовитал

По някакво стечение на обстоятелствата аз разбрах, че имам страхова невроза, когато един следобед детето ми закъсня от училище. Той е 6-ти клас и училището е съвсем наблизо, но вместо да се прибере малко след един, той си дойде към три следобед. За тези два часа аз почти откачих. Започнах да звъня на майки, на негови приятели, на които имах телефоните, да пиша във фейсбук… Какво ли не ми мина през главата. Оказа се, че майка ми го е взела след училище и са били да се почерпят, защото тя взела същия ден пенсията… Само на нея не се сетих да се обадя, не исках да я тревожа.

От този момент нататък всяко едно отсъствие или закъснение ме изпълваше с огромно безпокойство. А той вече е голям… И се сърди като му се обаждам постоянно. По-лошо е, че същото се случва и с мъжа ми. Веднъж ми каза, че изброил колко пъти съм му звъняла, само за да видя как е – 13 пъти за един работен ден, т.е осем часа! Започнал да си мисли, че съм го подозирала за извънбрачна връзка. Изобщо – много объркано се получи.

stresovitalЧестно да си призная, за проблема със страховата невроза пръв ми каза именно съпруга ми. Той предложи да поговоря с някой. Мен обаче ме беше срам, а и си мисля, че повечето психиатри или психолози са не по-малко объркани от мен, така че реших да действам сама. Най-сигурно е в такива ситуации е човек да заложи на билките. Те не могат да навредят. Затова си поръчах билкови капки Стресовитал – силни, надеждни и много ефективни, поне в моя случай. Най-много ми хареса това, че не правеха главата ми като пияна. Бях си в кондиция през целия ден. Десет дни след като започнах да приемам Стресовитал аз усетих промяната в мен.

Затова реших да пиша и да споделя, ако някой има проблем като моя, или пак нещо свързано с нервите и стреса, нека първо пробва с билковите капки Стресовитал и ако усети, че е е необходимо, да потърси помощ от психиатър или нещо подобно.

Елена Велчева Димитрова от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар