Валентина от Бургас е отвлечена и вече е изведена извън граница

Полицаи са замесени в изчезването на Валентина от Бургас. Скандалното твърдение идва от Тодор Деянов - мъжът, чийто син Съвестин беше отвлечен на 6 май 1997 година години пред дома им. Според бащата, който вече 17 години безуспешно търси детето си, красивата медицинска сестра е била отвлечена и вече е изведена зад граница.

[caption id="attachment_408827" align="alignright" width="300"]Валентина от Бургас е била отвлечена Валентина от Бургас е била отвлечена[/caption]

Нещо повече, всичко това се случва със знанието на МВР. Въпреки факта, че приятелят на изчезналата млада жена Валентина Иванова е полицай. Според Тодор Деянов потулването на случая с Валентина от Бургас далеч няма да е за пръв път. Деянов разкрива, че преди известно време е имало идентична ситуация, в която изчезва дъщерята на полковник.

Момичето не само, че не е открито, а системата е смачкала отчаяния й баща, който търсел непрестанно отговори, твърди Деянов. Бащата на Съвестин е убеден, че макар Валентина от Бургас да е пусната за издирване в Интерпол, това няма да доведе до никакъв резултат.

"Интерпол е само за информация, за да се успокояват близките на Валентина от Бургас, че нещо се прави по въпроса с отвлечените им роднини и приятели.", категоричен е Деянов пред БЛИЦ.