Атака най-нагло използвали части от чуждо видео, за да агитират за себе си, от шокираното семейство не е искано разрешение

Атака за пореден път демонстрираха нечувана наглост и безочие. Оказа се, че за предизборното им видео са използвани кадри от сватбата на най-обикновени български граждани. Които въобще си нямали на идея, че националистите са се възползвали по изключително грозен начин от най-щастливия ден в живота им.

[caption id="attachment_408824" align="alignright" width="300"]Атака са използвали сватбата на двама млади за предизборен клип Атака са използвали сватбата на двама млади за предизборен клип[/caption]

Лично потресените Антоанела и Даниел Беловарски разказаха за направеното от Атака. Пред камерите на бТВ съпрузите разказаха, че са сключили брак през 2012 година, а част от ритуала си качили в YouTube, за да могат да го споделят с приятелите си в чужбина, които не могли да присъстват.

В един момент обаче двамата започват да получават странни обаждания от техни познати, които ги питат от кога са станали симпатизанти на Атака. Това ги накарало да проучат какво се случвали останали буквално втрещени като разбрали, че Атака са използвали сватбата им, за да си пропагандират идеите, научиха от "24 часа".

Заради това Антоанела и Даниел са се заканили да съдят до дупка както партията, така и фирмата, която е направила предизборното видео. "Това е отвратително, става въпрос за църковният ни брак", бесни са семейството.