Атака окраде кадри от сватба на обикновени хора за предизборен клип!

Атака окраде кадри от сватба на обикновени хора за предизборен клип!
4.2 (84%) 5 votes

Атака най-нагло използвали части от чуждо видео, за да агитират за себе си, от шокираното семейство не е искано разрешение

Атака за пореден път демонстрираха нечувана наглост и безочие. Оказа се, че за предизборното им видео са използвани кадри от сватбата на най-обикновени български граждани. Които въобще си нямали на идея, че националистите са се възползвали по изключително грозен начин от най-щастливия ден в живота им.

Атака са използвали сватбата на двама млади за предизборен клип

Атака са използвали сватбата на двама млади за предизборен клип

Лично потресените Антоанела и Даниел Беловарски разказаха за направеното от Атака. Пред камерите на бТВ съпрузите разказаха, че са сключили брак през 2012 година, а част от ритуала си качили в YouTube, за да могат да го споделят с приятелите си в чужбина, които не могли да присъстват.

В един момент обаче двамата започват да получават странни обаждания от техни познати, които ги питат от кога са станали симпатизанти на Атака. Това ги накарало да проучат какво се случвали останали буквално втрещени като разбрали, че Атака са използвали сватбата им, за да си пропагандират идеите, научиха от „24 часа“.

Заради това Антоанела и Даниел са се заканили да съдят до дупка както партията, така и фирмата, която е направила предизборното видео. „Това е отвратително, става въпрос за църковният ни брак“, бесни са семейството.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Атака окраде кадри от сватба на обикновени хора за предизборен клип!”

 1. Ниа Маркова

  май 13. 2014

  Подавате на хората грешна информация. Вече стана ясно,че отговорност за направената грешка носи фирмата,която се е грижила за създаването на клипа. АТАКА не е откраднала нищо от никого!

 2. НеНиа НеМаркова

  авг. 26. 2016

  Ниа, не се прави на ударена с мокър парцал!
  Отговорност носи поръчителят, който е ОДОБРИЛ клипа и го пуска по телевизията, а не да ми праща онова измислено камикадзе в Нова.

  Ниа, ти знаеш ли, че Атака ДОРИ НЕ СЕ ИЗВИНИХА за кражбата?! Нито на тези хора, нито на Тойота…

  Ниа, ти да си чула някога някой от Атака да се извинил поне веднъж за каквото и да е?…

Добавете коментар