Абитуриенти се бият заради предизвикателната Елена Кучкова!

Чия ли дама ще стане Елена Кучкова за баловете?!
0

Елена Кучкова разбуни духовете на абитуриентите! Ще има бой за нея…

Новата Мис Плеймейт 2014 Елена Кучкова се предлага без пари на абитуриент. Тя, която твърди в медийното пространство, че не би правила любов с мъж за десет бона, но за сумата от сто бона би се замислила, дава себе си на зрелостник, за да му стане дама за бала в най-светлия му ден.

Елека Кучкова е категорична, че по този начин не се търгува и не си прави реклама. Просто й е забавно, а и иска да си припомни своя най-хубав ден, в който от детството преминаваш в зрелостта. Нейни колежки обаче злобно подмятат зад гърба й, че тя е намерила добър начин да се сдобие с нова и съвсем млада тръпка.

Елена Кучкова
Чия ли дама ще стане Елена Кучкова за баловете?!

Но моделката Елена Кучкова има определени изисквания се разбра от интервюто й, която даде пред зрителите на ТВ7. Тя ще бъде с избраното момче на бала, ако младежът съумее да й напише най-затрогващото писмо, с което да плени душата й. Едва тогава призьорката в известния конкурс ще се реши на тази стъпка. Образите на кандидатите ще преминават през специално създаден за целта имейл на мобилния й телефон.

Скандалната блондинка Елена Кучкова признава, че вече е получила няколко закачливи предложения от младежи в социалната мрежа. Тя обаче е решила да не им отвръща със същото. Имало и доста сериозни оферти от зрелостници, които приели конкурса с необходимата сериозност и били готови да кандидатстват за него.

Русата фурия призна, че с предишния си приятел Стефан отношенията им изстинали още преди да спечели първата награда от конкурса. Тя харесвала в танцьора от „Максимум” само атлетичното му тяло, друго не я привличало. Елена Кучкова призна в ефир, че й допадат доста по-зрели и улегнали мъже, които знаят какво искат от живота. Засега сърцето на дамата е свободно, но тя обича да експериментира във всяка едно нещо, стига да е приятно и за двамата.

Манекенката Елена Кучкова не забрави да даде съвет и към завършващите средното си образование момичета. Тя заяви, че не е добре да се правят каквито й да са корекции по лицето и тялото преди да навършиш 21 години. В по-ранните години те дори може да се окажат вредни и опасни.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.