Преслава олекна до 45 килограма, прави фасони на масата

Гласувайте за статията
Фолкфурията Преслава продължава да слабее

Онзи ден приятелят на Преслава Жоро Бирмата я заведе на тузарски ресторант, като планът му бил да я угои – пише „България днес”. Без да я изчака да прочете менюто, той поръча няколко ястия вместо нея. „Можеш да закараш коня до реката, но няма как да го накараш да пие вода” – гласи една наша народна поговорка. И тук така – певицата отказа да се нахрани. Постъпи като малко дете, затръшка се… – отбелязва изданието.
Преслава направи фасон и си тръгна от отрупаната с ястия маса. За неин ужас това не само че не жегна Жоро Бирмата, както й се искаше, ами самата тя стана за резил. Младежът прати по петите на изпълнителката сервитьорка да я убеждава да се върне. Келнерката грабна няколко блюда и хукна по петите на певицата.

Преслава

Колената на Преслава се изостриха от слабост

Обясни й, че така не се прави и че е на лош късмет, ако не си изядеш последната хапка. Изпълнителката от Добрич обаче никак не се впечатли от обясненията и не се върна обратно на масата.
Накрая Жоро Бирмата се предаде и тръгна след нея. Докато я настигаше, я огледа критично отзад, недоволен, че гаджето му няма апетитни задни части, които да изпънат дънките по тялото й.
Припомняме, че само преди 2-3 години Преслава тежеше около 70 кг, а сега се е стопила до 45.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар