Волен Сидеров получи смъртна заплаха

В офиса на телевизия "Алфа", чийто собственик е лидерът на Атака - Волен Сидеров, е било получено анонимно писмо. Новината беше официално потвърдена от пресцентъра на телевизията. В писмото, написано от неизвестен за сега гражданин, са отправени смъртни заплахи към Волен Сидеров. Това е третата по ред смъртна заплаха, която Волен Сидеров получава.

Десислав Чуколов коментира случилото се. Той заяви, че заплахата се дължи на нечие неодобрение спрямо позицията на партия Атака и Волен Сидеров към Русия. Въпреки това атакистът е категоричен, че това няма да повлияе по никакъв начин на поведението на Волен Сидеров и политиката на партията му, която ще продължи да се бори за православните ценности на българския народ.

Десислав Чуколов заяви, че не само Волен Сидеров, но и всички атакисти са убедени в правотата на действията си и, че това е правилният път, по който трябва да тръгне страната ни. Националистът каза, че България не може да върви по пътя на европейските ценности, които всички ние видяхме на Евровизия тази година.

Десислав Чуколов коментира и поредния скандал, в който беше замесен Волен Сидеров. Националистът заяви, че казаното от бизнесмена Андрей Бъчваров е лъжа и Волен Сидеров вече е завел иск срещу него в размер на 100 000 лева, който е убеден, че ще спечели.

[caption id="attachment_408799" align="alignright" width="300"]Волен Сидеров Волен Сидеров получи смъртна заплаха[/caption]