Скандално разкритие за психоложката Ани Владимирова!

Скандалът може да срине рейтинга на Ани Владимирова
1

Голям срам за Ани Владимирова, скандалът е неизбежен!

Психоложката от Биг Брадър – сладкодумната Ани Владимирова е позната не само с голямата си уста. 46-годишната терапевтка често е забелязана да е в компанията на доста по-млади от нея мъже. Тя, която обяснява, че българският мъж е „орисан” да е с балкански синдром и често бърка верността с обсебването и комплексите си за малоценност с чест и мъжко достойнство, обича да си играе с мъжката половина на човечеството. Завършилата психология в Софийския университет „Климент Охридски” Ани Владимирова почти винаги е имала по две паралелни връзки, но скоро надмина и собствения си рекорд. Дамата вече успешно се справя и с трима представители на силната част на човечеството.

Ани Владимирова
Скандалът може да срине рейтинга на Ани Владимирова

Последната й забежка е 65-годишен имотен господин. Богаташът имал бизнес с компютърна техника. Той не гостувал в тузарското й жилище й в софийския квартал „Лозенец”, но всяка сутрин паркирал лъскавия си „Мерцедес” пред дома й, за да я откара на работното й място. Ако имал ангажимент, това вършели някои от неговите шофьори. Милионерът имал страшна падалка по устатата Ани Владимирова и според клюката я следвал по петите й като верен пес. Толкова бил хлътнал по 46-годишната психоложка, че не го интересувало дали тя топли леглото и с други, по-млади мъже от него. Възрастният милионер бил доволен, че тя му обръща внимание, а той я засипвал с подаръци и екзотични ваканции.

Клюката носи, че Ани Владимирова битува с 13-години по-свежия от нея Милен Суваджиев. Той е дете на боксовата легенда Любомир Суваджиев и двамата са заедно от три години. Явно младият интимен партньор на Ани знаел и за другите й забежки и най-вече с дъртия паралия, но това не му пречело в отношенията с Ани.

1 коментар
  1. Марияна казва

    И това ли беше…живот като на много други хора..

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.