Кончита Вурст отказва Русия от Евровизия?

Кончита Вурст отказва Русия от Евровизия?
5 (100%) 1 vote

Победата на Кончита Вурст взриви Русия, от властта не крият възмущението си

Кончита Вурст и по-точно победата й на песенния конкурс Евровизия, е на път да откаже Русия да взема участие в надпреварата в следващите години. Изборът на брадатата Кончита Вурст, чието истинско име е Том, нагнети напрежението в огромната страна, която спечели Евровизия през 2005 година с изпълнение на Дима Билан.

Кончита Вурст

Кончита Вурст

Според огромна част от руските депутати, в това число и представители на управляващата партия „Единна Русия“, победата на Кончита Вурст е единствено пропаганда на нетрадиционната култура на хората с различна ориентация. Което е напълно недопустимо, гневят се в руската Дума. Олга Баталина, заместник-председател на руския парламент по въпросите за семейството, е категроична, че изборът на Кончита Вурст е агресивно и напористо насаждане на тази култура сред подрастващите.

Баталина изтъкна още, че Австрия, чийто представител е Вурст, не е печелила конкурса от 1966 година. А сега това се случва, при положение, че нито песента, нито гласовите данни на Кончита Вурст са нещо кой знае какво. Думите й бяха подкрепени и от Валерий Рашкин, от комунистическата партия на Русия.

Нещо повече, според руските депутати, след подигравката с тазгодишния финал на Евровизия, Русия трябва да се откаже от участието си и да организира алтернативна надпревара „Гласът на Евразия“, предават от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Кончита Вурст отказва Русия от Евровизия?”

  1. Krasimir Vacev

    май 12. 2014

    pederasovizia….otvrat…..4ist ariez…vse okolo ga..a

Добавете коментар