Велик: Това са най-яките изцепки на рожденика Емо Чолаков!

Емо Чолаков е безспорен любимец на България
0

Емо Чолаков със сигурност е роден за тази професия!

Днес ще е студ, ама не какъв да е, а кучи студ. Тези думи ни са познати от гологлавия синоптик на bTV Емил Чолаков. Любимецът на народа успява и с тази наглед скучна роля, всяка вечер да дава прогноза на времето се справя блестящо. Днес той навърши 39 години. Което не му пречи никак да е все така усмихнат, остроумен и да залива с бисери зрителите на медията.

Невероятен смях предизвикало твърдението му, че като погледнем картата ние трябва да видим какво точно си причиняваме. Негови са и думите, че морето ставало все по-морско.

Няма друг Интернет метеоролог, по-популярен от гологлавия Емо Чолаков. Той, като някоя звезда има цели страници в социалната мрежа, посветени на него и по-точно на лафовете, които ръси всяка вечер, с които предсказва прогнозата за следващия ден или седмици. Интернет маниаците дори доста прилежно му качват всяка една прогноза, която е различна, нетрадиционна и уникална по своему.

Емо Чолаков
Емо Чолаков е безспорен любимец на България

Много от форумците твърдят, че с удоволствие следят когато Емо Чолаков е на екрана и говори за времето. Защото, признават те и се кефът от сърце, това си е едно мини шоу, което не може да се види всеки ден.

И как ще разбереш наистина каква е прогнозата, щом то бива промяна, ама чак пък толкова. И някак си не става да е толкова адски и нечовешко горещо време и то точно по средата на месец септември.

Когато говори пък за сняг Емо Чолаков също е ненадминат. В един от бисерите си чудатия синоптик обяснява, че в момента се чисти снега в Бавария и Швейцария и ако това е успокоително за българите, значи е добър знак.

Уникален е и когато шеговито подхвърля, че наистина времето ще се развали. То ще задуха, пък и доста ще повали, но защо пита Емо Чолаков в ефир, това ще се случи баш през уикенда?!

Но някои от форумците не могат да възприемат лафовете му от рода, че навсякъде например е безсрамно хладно за този период от време на годината и го намират най-малкото за неточно. Те пък твърдят в Интернет пространството, че предпочитат скучноватото поднасяне на прогнозата за времето, която да е по-лесно смилаемо и разбираемо. И търсят други източници за това в мрежата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.