Пластични операции за 120 000 долара превърнаха близначки в клонинги

Сн. Instagram
0

Пластични операции превърнаха американски близначки в клонинги

Пластични операции станаха повод американски близначки да похарча повече от 120 хиляди долара, за да изглеждат абсолютно еднакво. Но Джо и Кери Батън от Стивънидж са категорични, че за тях цената за уеднаквяването им през годините е без значение.

Родените преди тридесет и осем години Джо и Кери са близначки, които приятелките им бъркат като малки–толкова много си приличат двете. Но с течение на времето, въпреки абсолютно еднаквите им тоалети, те започват да се различават по някои от чертите си.

Желанието на близначките да са като две капки вода ги принуждава да се обърнат към пластичната хирургия и да си правят корекции през определен период.

Подобно на много еднояйчни близнаци, Джо и Кени от малки са облечени еднакво, ходят заедно на балет, дори боледуват заедно. Ето защо, когато Джо решила да си направи пластични операции на носа преди 17 години, близначката й Кери веднага последвала примера й.

И от тогава до днес красивите сестри са си направили двадесет и една пластични операции, за които са похарчили повече от 120 хиляди долара в стремежа си за абсолютна прилика, пише „Дейли мейл“.

Близначките са се подлагали на две пластични операции за разширяване на гръдната обиколка и имплантиране на силикон в бюста, няколко корекции на носа, татуиране на очна линия на клепачите и многократно за маникюр, педикюр и уеднаквяване тена на кожата.

Двете еднояйчни близначки са на мнение, че няма да спрат до тук. Те са щастливо омъжени и имат деца, но въпреки това ще продължават с корекциите си. А за да не стават грешки, пластичните им хирурзи са им татуирали инициалите им на коремите им, за да не ги бъркат партньорите им.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.