Валентин Георгиев е категоричен: Валя е отвлечена

0

Валентин Георгиев твърди, че разполага с информация

Валентин Георгиев е категоричен, че мистериозно изчезналата Валя Иванова от Бургас е била отвлечена.

Приятелят на красивата медицинска сестра твърди, че разполага с информация, според която тя е била отвлечена.
Валя Иванова изчезна преди около месец и до момента от нея няма и следа, при все че Валентин Георгиев не спира да организира акции по издирването й. Освен това той е разпространил снимката на приятелката си и в доста сайтове зад граница с надеждата, че все някой разполага с някаква информация за нея.
За последно Валя Иванова е била забелязана да слиза от таксиметров автомобил, след което се е отправила към входа на Морската градина.

Валентин Георгиев твърди, че разполага с информация, че Валя е била отвлечена
Валентин Георгиев твърди, че разполага с информация, че Валя е била отвлечена

Междувременно от полицията твърдят, че не са спирали да я търсят и за момент, макар да са убедени, че красавицата се е самоубила.
От там заявяват, че са имали намерения да разкажат цялата информация по случая пред медиите, тъй като имат всички основания да смятат, че Валя се е самоубила. Не са го направили обаче поради изричното несъгласие на родителите на младата медицинска сестра, които дори са подписали декларация.
Ако на този етап от полицията разкрият подробности около случая с мистериозно изчезналата Валя, рискуват да бъдат съдени от семейството й.
Това стана ясно от изявлението на говорителя на ОД на МВР в Бургас – Цветелина Рандева пред pik.bg.

На този етап близките на Валя Иванова категорично отказват да повярват, че тя се е самоубила. Те се надяват, че е била похитена с цел да бъде изведена зад граница като бяла робиня и съвсем скоро ще успее да избяга и да се върне при тях.
Топ ясновидката на България Николета Йорданова също е на мнение, че Валя е жива и ще се върне отново при семейството си.
Междувременно обаче в някои медии се появи информацията, че полицията е обърнала поглед към близките и семейството на изчезналата бургазлийка, тъй като не изключват версията някой от тях да я е убил.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.