Венета Райкова закъса здравата

Венета Райкова закъса здравата
1.5 (30%) 2 votes

Венета Райкова удари дъното

Не само Нова тв, но и продуцентите Иван и Андрей нанесоха тежък удар на Венета Райкова. Рейтингът на най-гледаната тв водеща в родния ефир се срина напълно. Откакто предаването й се излъчва в по-късен час, гледаемостта му падна драстично.

Първият удар върху рейтинга на Венета Райкова беше нанесен от продуцентите й в Нова те, които изместиха „Горещо“ в по-късен час, отстъпвайки прайм тайма в съботната вечер на продукцията на новинарката Даниела Тренчева.

След това Иван и Андрей решиха да изтеглят лайфа на „Къртицата“ заради Шампионската лига и участието на „Лудогорец“ в нея. Живото излъчване на „Къртицата“ свършва след 23,00 часа в събота. Веднага след него започва таблоида на Николета Лозанова. Статистиките сочат, че зрителите, превключили канала, са все по-малко.

Тази събота предаването на Венета Райкова стартира 30 минути след полунощ. Часът му на излъчване  беше предварително фиксиран. От Нова тв решиха да предостъпят най-гледания час в съботната вечер на филма „Братството“ с участието на очарователната Анджелина Джоли.

Венета Райкова

Рейтингът на Венета Райкова се срина

Въпреки провала си и неуспехите в професионален план, Венета Райкова все още не е паднала духом и се държи. Тя прави всичко възможно да покаже, че не й пука. Венета Райкова постоянно публикува в профила си във Фейсбук снимки, на който семейството й се наслаждава на приятни мигове в луксозни ресторанти, пише Хот арена.

Преди няколко дни Венета Райков отпразнува 40-тия си рожден ден. Тя сподели, че може би съдбата й е подготвила изненада в професионален аспект. Венета Райкова отказа да коментира слуховете, че „Горещо“ ще бъде свалено от ефир. По повод изтичащия й договор с Нова тв тази есен, тя сподели, че никога нищо не се знае.

С това свое изказване Венета Райков намекна, че не е изключено предаването й да бъде свалено от ефир след изтичането на договора й с Нова тв.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар