Преборих се с алкохолизма на моя брат

Алкохолизмът вече е лечим с капките Алкофитал
0

Имала съм много трудни битки в живота си, но най-трудно ми беше да са справя с алкохолизма на моя брат

Алкохолизмът вече е лечим с капките Алкофитал
Алкохолизмът вече е лечим с капките Алкофитал
Той си няма никой, разведен е, а детето му отиде да учи в чужбина. Затова се пропи. Аз успях да намеря точния лек за да се преборя с алкохолизма му. За да престане брат ми да пие толкова много, аз поръчах билковите капки Алкофитал. Те са точния продукт, който може да накара един човек, започнал да пие от мъка, стрес или каквото и да е там, човек, който не е имал проблеми с алкохола, но обстоятелствата са го накарали, да намали количеството на онова, което пие, а с времето и да престане да пие съвсем.

Другото хубаво нещо на тези капки е това, че могат да се дават тайно. Аз имам желание отдавна, и много съм му говорила на брат ми, но той е слаба душа, не ме слуша и затова аз започнах да му давам капките тайно, без той да знае, като за целта му ги слагах в кафето, дето го пиеше сутрин.

Така малко по малко, крачка по крачка аз успях да вкарам някаква дисциплина. А и той самия като че ли се примири с това, че синът му ще живее в чужбина, може би.

alkoFital_По-важното е, че аз имах достатъчно воля и мотивация да му помогна да преодолее алкохолизма. Капките Алкофитал се оказаха много добър помощник и аз горещо ги препоръчвам на хората, които имат желание да спрат да пият, или на такива като мен, които искат да помогнат на някой близък. Не може да си представите колко приятно е удовлетворението.

Мими Димова от Варна

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл [email protected]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.