Слави Трифонов успя да си навлече гнева на зрителите пред малкия екран за пореден път

Слави Трифонов отново предизвика недоволството на зрителите си. Той успя да разплаче любимката на публиката - малката Крисия. Строгият учиндолец разплака разградчанката, чиято звезда изгря в собственото му предаване.

Крисия се разплака в последното излъчено предаване за тази седмица. Очарователното момиченце с ангелски глас се изяви в шоуто на Слави Трифонов по повод 9 май. На малката певица се падна честта да изпее руската песен „День победы” , която беше поздрав към всички зрители на Слави Трифонов по повод празника.

Крисия се стъписа по средата на песента, тъй забрави текста на песента. Въпреки гафа, малката певица се държа като истински професионалист и сдържа емоциите. След като свърши изпълнението й Слави Трифонов вместо да се опита да й помогне да излезе от конфузната ситуация, я попита какво се случило.

"Какво се случи? Май не успя да запомниш думичките, моето момиче?", попита Слави Трифонов Крисия. Малката певеца не сдържа и сълзите бликнаха от очите й.

[caption id="attachment_408673" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов успя да разплаче Крисия[/caption]

За щастие Евгени Димитров - Маестрото защити Крисия. Той заяви, че първоначално тя се е подготвила за друго изпълнение, но три часа преди старта на шоуто й съобщили, че ще трябва да изпълни „День победы” .

На практика малката певица не е имала възможност да се подготви, както трябва.