Наследничката на Илия Павлов не се блазни от разточителния живот

Наследничката на Илия Павлов - Паула е човекът, с когото Дарина Павлова ще подели милионите, завещани от съпруга й. Младата госпожица Павлова лъсна със своя чар и красота. В интернет пространството се появи снимка, показваща поразителната прилика между наследничката на Илия Павлов и Дарина Павлова. Щерката на мафиота е пълно копие на майка си. Младата дама е наследила красотата и чара на госпожа Мулти.

Но вместо да се възползва от милионите, които баща й завеща, наследничката на Илия Павлов живее съвсем скромно. Паула е фен на йогата. Въпреки, че има диплома от престижен университет на Острова, щерката на Илия Павлов не желае да да се развива по специалността си, а е превърнала хобито си в своя професия.

Наследничката на Илия Павлов е йога инструктор. Тя е устроила живота си в щата Виржиния, докато майка е предпочете Италия.

Артистичните заложби на щерката на мафиота не остават незабелязани. Тя е получила примамливо предложение за участие в холивудска продукция. Още от малка наследничката на Илия Павлов мечтае за кариера в киното. Но засега е решила да се посвети единствено на заниманията си по йога.

[caption id="attachment_408661" align="alignright" width="300"]Наследничката на Илия Павлов Наследничката на Илия Павлов[/caption]

Паола има собствен сайт, в който качва клипчета с йога упражнения, пише ПИК.