Наследничката на Илия Павлов живее скромно

3
Оценете този post

Наследничката на Илия Павлов не се блазни от разточителния живот

Наследничката на Илия Павлов – Паула е човекът, с когото Дарина Павлова ще подели милионите, завещани от съпруга й. Младата госпожица Павлова лъсна със своя чар и красота. В интернет пространството се появи снимка, показваща поразителната прилика между наследничката на Илия Павлов и Дарина Павлова. Щерката на мафиота е пълно копие на майка си. Младата дама е наследила красотата и чара на госпожа Мулти.

Но вместо да се възползва от милионите, които баща й завеща, наследничката на Илия Павлов живее съвсем скромно. Паула е фен на йогата. Въпреки, че има диплома от престижен университет на Острова, щерката на Илия Павлов не желае да да се развива по специалността си, а е превърнала хобито си в своя професия.

Наследничката на Илия Павлов е йога инструктор. Тя е устроила живота си в щата Виржиния, докато майка е предпочете Италия.

Артистичните заложби на щерката на мафиота не остават незабелязани. Тя е получила примамливо предложение за участие в холивудска продукция. Още от малка наследничката на Илия Павлов мечтае за кариера в киното. Но засега е решила да се посвети единствено на заниманията си по йога.

Наследничката на Илия Павлов
Наследничката на Илия Павлов

Паола има собствен сайт, в който качва клипчета с йога упражнения, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара
  1. GAUDI казва

    ТО ТОВА ПРИЛИЧА НА ВАМПИР.ЕБАТИ,,красотата,,

  2. Красен казва

    Не знам как може да кажете за този крокодил, че е наследила някаква красота …

  3. Barry White казва

    Бил Мафиот пише па милионите му им оставили да си ги харчат ;D

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.