Ирина Тенчева съсипа имиджа си Преглеждания: 23121

0
1/5 - (1 vote)

Ирина Тенчева има имиджа на една от най-елегантните дами в родния ефир

Русокосата Ирина Тенчева направи всичко възможно да съсипе имиджа, който си изгради в продължение на години. Симпатичното миньонче си спечели славата на най-стилната дама в българския ефир. Но Ирина Тенчева съсипа сама имиджа, който си беше изградила.

Ирина Тенчева предизвика лавина от коментари в нета заради занемарения вид, в който се появи. Блондинката, която сме свикнали винаги да виждаме облечена стилно, този път се изложи тотално. Едва ли за кошмарния й стайлинг е виновен някой стилист, по-скоро Ирина Тенчева само се е издокарала в този потресаващ вид.

Ирина Тенчева публикува свой фотос в профила си в социалната мрежа, на който е облечена с шарена лятна рокля. Блондинката е решила да съчетае роклята си с кубинки и кожена раница. Потребители на мрежата са възмутени от стайлинга на Ирина Тенчева и коментират, че роклята й е раздърпана, а раница изтъркана от носене.

Ирина Тенчева
Ирина Тенчева се занемари

По всичко личи, че Ирина Тенчева харесва новия си стайлинг, тъй като е качила снимката си във фейсбук.

По всичко си личи, че красавицата се е занемарила и вече прави всичко друго, но и да се поддържа и да запази имиджа си на най-стилната дама в родния ефир, пише „Всеки ден“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.