Това са най-фрапиращите живи кукли в света! (СНИМКИ) Преглеждания: 38206

0
5/5 - (1 vote)

Това са най-фрапиращите случаи на лудостта „Барби“ по света! Ето живите кукли!

Пластичните операциии докараха хората до лудост. Това твърдят психолозите. Вманиачаването по перфектните форми е едно, а приближаване на модела до пластмасовите кукли Барби вече говори за „дупка в мозъка”.

Рекордните половин милион долара е броила Сара Бурж за пластични интервенции. Дори и подарила талони за седмия рожден ден на дъщерите си за пластични операции като кукли, като ги е записала и на танци за пилон.

Кукла
Валерия Лукянова е най-известната жива кукла

Шокираща е постъпката и на Шарлот Хотмън. Дамата дала цели десет хиляди паунда за корекции по тялото и лицето си. Това, което печели Хотмън „влага” в нови дрешки и маркова козметика, за да е досущ като куклите.

38-годишната Блонди Бет е обсебена от кукла Барби. Освен че няма по нея място без силикон, тя ходи и на терапия. И то не за друго, а да намали интелигентността си. Според нея една блондинка трябва да е и проста, за да е интересна. И да е търсена.

Джъстин Джедлика има на физиономията си не лице, а маска. Той толкова е обсебен от пластиките и така се е обезобразил, че просто няма нищо общо с образа си. Мъжът е станал и консултант за хора, които искат да последват примера му, но се боят от едно или друго.

Още една кукла - сестрата на Валерия
Още една кукла – сестрата на Валерия
Потресаващо
Потресаващо
Не човек, а... Барби
Не човек, а… Барби

Валерия Лукянова е рускинята, която е една от първите жени с кукленско изражение. Тя е със страховито тънка талия и лицето й по-скоро изглежда застинало в кукленска маска, отколкото да е човешко. Всяка една интервенция все повече я приближава до мечтания образ. Примерът й е последван и от нейната сестра Олга Олейник. Близначката е заприличала също по физиономия и се е доближила до уникалните пропорции на кукла Барби. Двете сестри кукли играят в цирк и са сред изумителните атракции.

Уникално грозна гледка
Уникално грозна гледка
Пълна лудница
Пълна лудница
И мъжете искат да са кукли - какво доживяхме?!
И мъжете искат да са кукли – какво доживяхме?!

Кукла Барби е довела до лудост и Джени Лий. Жената е участвала в шоуто на уникалната Опра Уинфри, където споделила мечтата си да се доближи максимално до идола си. Признала в ефир, че това бил начинът й да се „избави” от ниското си самочувствие и да завиши самооценката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.