Бориса Тютюнджиева и Калканджиева се захапаха в ефир Преглеждания: 15939

0
5/5 - (1 vote)

Бориса Тютюнджиева не успя да скрие ненавистта си към шефката на „Визаж“

Между Бориса Тютюнджиева и Жени Калканджиева тлее стара вражда. Преди влизането на скандалната Бориса Тютюнджиева в Базата на „Къртицата“, шефката на моделките я обвини в лъжа, благодарение, на която е успяла да блесне на корицата на известно списание. След напускането на Бориса Тютюнджиева от „Къртицата“ двете дами имаха възможността да изгладят недоразуменията помежду си, изправяйки се една срещу друга лиже в лице.

Бориса Тютюнджиева беше гост в предаването на шефката на Визаж по ТВ7. Разговорът започна с въпрос, зададен от Мая Савова на Бориса Тютюнджиева. Блондинката попита гостенката си елеминационния тест в „Къртицата“. Бориса Тютюнджиева разкри, че е избрала да се съревновава с Костя, тъй като е имала съмнения, че той е къртицата.

Калканджиева я попита за обвиненията й към Виктория Джумпарова. Бориса Тютюнджиева заяви, че казаното от нея се дължи на слуховете, които се носят за Вики. Шефката на Визаж заяви, че по онова време тя е изпратила Виктория Джупмарова в Италия, за да се снима. Калканджиева обвини Бориса Тютюнджиева в клевета и заяви, че подобно държание е недопустимо.

Бориса Тютюнджиева
Бориса Тютюнджиева захапа Калканджиева

Шефката на модната агенция попита Бориса Тютюнджиева и за твърдението й, че има покана да се снима за Вог, заявявайки, че шансът да я изберат е нищожен. Бориса Тютюнджиева отрече това твърдение, а Калканджиева заяви, че мрази да я лъжат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.