Бориса Тютюнджиева не успя да скрие ненавистта си към шефката на "Визаж"

Между Бориса Тютюнджиева и Жени Калканджиева тлее стара вражда. Преди влизането на скандалната Бориса Тютюнджиева в Базата на "Къртицата", шефката на моделките я обвини в лъжа, благодарение, на която е успяла да блесне на корицата на известно списание. След напускането на Бориса Тютюнджиева от "Къртицата" двете дами имаха възможността да изгладят недоразуменията помежду си, изправяйки се една срещу друга лиже в лице.

Бориса Тютюнджиева беше гост в предаването на шефката на Визаж по ТВ7. Разговорът започна с въпрос, зададен от Мая Савова на Бориса Тютюнджиева. Блондинката попита гостенката си елеминационния тест в "Къртицата". Бориса Тютюнджиева разкри, че е избрала да се съревновава с Костя, тъй като е имала съмнения, че той е къртицата.

Калканджиева я попита за обвиненията й към Виктория Джумпарова. Бориса Тютюнджиева заяви, че казаното от нея се дължи на слуховете, които се носят за Вики. Шефката на Визаж заяви, че по онова време тя е изпратила Виктория Джупмарова в Италия, за да се снима. Калканджиева обвини Бориса Тютюнджиева в клевета и заяви, че подобно държание е недопустимо.

[caption id="attachment_408641" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева Бориса Тютюнджиева захапа Калканджиева[/caption]

Шефката на модната агенция попита Бориса Тютюнджиева и за твърдението й, че има покана да се снима за Вог, заявявайки, че шансът да я изберат е нищожен. Бориса Тютюнджиева отрече това твърдение, а Калканджиева заяви, че мрази да я лъжат.