Шокираща новина за големия Васил Найденов! Преглеждания: 112945

Васил Найденов свалял Орлин Горанов
2
3/5 - (6 votes)

Новината за големия Васил Найденов шокира обществото!

Певецът Орлин Горанов призна пред медиите, че невероятният изпълнител Васил Найденов му се натискал и искал да го направи свой любовник. Горанов обаче категорично му дал да разбере, че не си пада по собствения си пол и Васко Кеца повече не настоявал. След което му се извинил и оттогава отношенията между двамата били повече от перфектни.

Това се случило на едно от съвместните им участия в старопрестолната столица Велико Търново. Изпълнителят на „Болката отляво” вкарал няколко питиета и добил смелост. Васил Найденов влязъл в стаята на колегата си и поискал от него заедно да омачкат чаршафите. Горанов обаче бил твърд и категорично отрязал мераците на Кеца. Въпреки че алкохола го направил по-дързък от обикновено, Васил Найденов отстъпил и не повторил с нахалството си. На сутринта, на свежа глава след като разбрал какво е сторил той поискал извинение от Орлин. Последният щедро простил своеволието му и оттогава двамата са най-добри приятели.

Васил Найденов
Васил Найденов свалял Орлин Горанов

Случката станала в средата на 80-те години, преди демокрацията. Орлин Горанов, въпреки конфузния спомен е категоричен, че Васил Найденов е невероятен певец и страхотен човек и колега.

Според мълвата Васил Найденов е „опипвал почвата” и с други свои колеги. Той се опитвал да свали единия от братята-близнаци, певеца Благовест. Насочил мерника си и към Георги Христов. Имало период, в който Васил Найденов се опитвал да се вмъкне в леглото на всеки един от колегите си и отивал там, където му се „отварял парашутът”. Според столичен продуцент легендата на българската естрада имал мания към чистотата. Миел си ръцете постоянно и сякаш се гнусял от нежната половина на човечеството. Според близки до звездата Васил Найденов имал трудно детство, отгледан е от баба си и дядо си и до 20-годишната си възраст спял в едно легло със своята баба.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. Emille Boev казва

    ШОКИРАЩА НОВИНА ЗА ВАСКО КЕЦА ЗА МЕН БИ БИЛА: " ВАСКО Е СТРЕЙТ! " А ТОВА, ЧЕ Е ПЕДАЛ И Е ИСКАЛ ДА ОНОДИ ОРЛИНЧО, ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ПОНЕ ПРИ МАЛКИЯ ( ЕКС ЯНИНИЯ ) Е УСПЯЛ…

  2. Marian Rusinov казва

    вестникарски клюки…***

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.