Антония Петрова обяви в медийното пространство намерението си да влезе в политката

Носителката на короната на "Мис България" за 2009 година - Антония Петрова, която съвсем заслужено си спечели прякора Мис Крокодил, втрещи обществото с неочакваното си решение. Антония Петрова обяви в ефира на бТВ, че има намерение да гради кариера в политиката.

Тя каза, че у нас не съществуват леви и десни партии. Мис България 2009 година коментира политиците у нас. Тя похвали премиера Пламен Орешарски и подложи на остра критика Бойко Борисов, заявявайки че той е привърженик на комунистическия режим у нас.

Антония Петрова сподели, че приоритетите, на които ще заложи, влизайки в политиката, са свързани със сферата на образованието и здравеопазването. Тоца похвали още веднъж Пламен Орешарски, давайки го за пример.

Антония Петрова заяви, че да си политик не е професия и начин за трупане на богатство. Тя каза, че политка е призвание и част от нея трябва да само хора, които са успели в професиите си. Интересно тогава как ще бъде нейният принос в политика, в предвид опита й в сферата, в която тя работи и има опит.

[caption id="attachment_408630" align="alignright" width="300"]Антония Петрова Антония Петрова влиза в политиката[/caption]

Антония Петрова заяви, че си е запазила титлата Мисис Русия, тъй като все още няма конкурс за най-красива омъжена дама в света, пише ПИК.