Драма: Феновете на Анджелина Джоли са безутешни! Преглеждания: 18424

0
5/5 - (2 votes)

Феновете на Анджелина са безутешни!

Половинката на Брад Пит срази почитателите си с признанието, че къса окончателно с филмовата си кариера. След премиерата на най-новата лента „Господарката на злото”, където ще участва и малката й дъщеричка, повече няма да се изявява в киното. Анджелина Джоли е взела това решение по ред причини. Анджелина иска да се раздава само за фамилията си и шестте си деца, които растат. Тя иска да е възможно повече време до децата си, както и да отделя нужното внимание на съпруга си Брад Пит. Играта на екрана актрисата ще изостави, а напред ще излязат само ангажиментите й към семейството, децата и дома си.

Красивата Джоли желае да отдели повече време и на хуманитарните си каузи. В тяхната реализация тя вижда бъдещото си амплоа.

Анджелина Джоли
Феновете на Анджелина Джоли плачат за нея

Преди време великолепната актриса оперира и двете си млечни жлези. Интервенцията бе като превантивна мярка срещу страшното заболяване, от което си отиде майка й. Според лекарите Анджелина да се разболее от същата болест надхвърляше 85% и затова актрисата се реши на тази крайна мярка. Заради заплаха от бича на съвремието ни Джоли реши да премахне и двата си яйчника.

Идеята на двойката е в най-скоро да се врекат официално във вярност и любов. Датата на сватбата холивудските легенди все още не са уточнили, но на феновете си кинозвездите обещават да сторят в най-близко бъдеще.

За мъжа до себе Анджелина Джоли признава, че имат красива връзка. Причината е, че те с Брад се допълват взаимно, но не само това. Анджелина обяснява, че двамата и взаимно се вдъхновяват, предизвикват помежду си, като понякога се докарват до една прекрасна лудост.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.