Мария Данаилова е предчувствала края си Преглеждания: 7294

0
Оценете този post

Съпругата на Ламбо – Мария Данаилова е предчувствала края си

Мария Данаилова, която си тръгна завинаги от този свят само два дни след един от най-светлите християнски празници – Великден, е предчуствала края си, но въпреки това не е споделила нищо с Ламбо. Мария Данаилова споделила единствено със сина си Росен, че това е краят й и тя си отива. Съпругата на Ламбо изрекла тежките слова навръх светлия празник.

До сетния си дъх Мария Данаилова е била всеотдайна към Ламбо и не е искала да го тревожи с нищо, поемайки на сама тежкия товар на плещите си. Тя помолила Росен да не споделя със Стефан Данаилов за разговора им, заради деликатното му състояние. Мария Данаилова не е искала Ламбо да разбере, че тя не е добре, тъй като ще се притесни и това би навредило на здравето му.

Росен отказал да приеме казаното от Мария Данаилова за истина и я помолил да замълчи. За съжаление думите на Мария Данаилова се сбъднаха. Тя почина късно вечерта в столична клиника. Съпругата на Стефан Данаилов си тръгна от този свят на 77-годишна възраст, покосена от сърдечна и бъбречна недостатъчност, пише ПИК.

Мария Данаилова
Мария Данаилова е предчувствала края си

Мария Данаилова до последно не искала да тревожи Ламбо със здравословните си проблеми, за да не го притеснява.

На погребението на Мария Данаилова неотлъчно до съкрушения от болка Ламбо беше синът й Росен. Стефан и Мария Данаилова нямат свои деца, но въпреки това той винаги е приемал Росен като собствен син.

Съдбата им нанася два тежки удара. Мария Данаилова преживява два аборта по време на брака си с Ламбо.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.