Цветелина Грахич си избира скъпо возило

Беквокалистката от „Шоуто на Слави” Цветелина Грахич упорито търси ново возило.

Очевидци разказват, че от известно време скандалната певица обикаля из автосалоните в София в търсенето на нов автомобил. Цветелина Грахич категорично е изключила от предпочитанията си ново „Мини”, което е хит сред родните артистични среди. Босненката обикаля столичните автосалони в компанията на своя близка приятелка и очевидно се доверява на избора й. Очевидно под влиянието на авторитарния си шеф Слави Трифонов, Цветелина Грахич се заглежда непрестанно по големите лъскави лимузини и джипове.

[caption id="attachment_408609" align="alignright" width="300"]Цветелина Грахич си избира скъпо возило Цветелина Грахич си избира скъпо возило[/caption]

Автодилъри твърдят, че малко преди празниците, босненката се спряла на нов луксозен автомобил на „Волво”. Тя обаче се разколебала малко преди да подпише договора и да бъдат уточнени условията по закупуването на автомобила. От екип на Слави не се учудват на непостоянството й, тъй като това е запазена марка за нея и припомнят случая с отношенията й с Георги Милчев-Годжи и непрестанното й скачане или изскачане от леглото му. За момента Цветелина Грахич се е спряла на луксозен двуметров кабриолет на „Ягуар”. По всичко личи, че цената му, която е около 200 хиляди лева, не притеснява по никакъв начин беквокалистката на Слави.

Цветелина Грахич дори започнала да избира подробно екстрите на новата си придобивка и вече се е спряла на скъпи джанти и естествен кожен салон, пише ХотАрена.нет. Предвид избора й на скъпо возило, мнозина заподозряха, че босненката вече има нов мъж в живота си при това със завидно финансово състояние, тъй като едва ли би могла да си позволи подобна скъпа глезотия със заплатата, която получава при Слави. Преди известно време стана ясно, че през цялото време на турнето им в Щатите, Цветелина се е подигравала с Годжи, тъй като си има сериозен приятел, с когото дори планирали сватба. След като Годжи за пореден път се оказа зарязан заради по-млад от него мъж, се чувства съкрушен.