Черната Златка връща ребра на Адам, вталява се с операция

Черната Златка продължава с тунинга си
1
Оценете този post

Черната Златка ще се раздели с няколко свои анатомични кости

Преди Черната Златка да прибегне до процедурата по вадене на ребра, се говореше, че до тази интервенция е прибегнала не коя да е, а Глория. Макар че никога не го е признавала публично, ветеранката на попфолка извадила последните си две двойки ребра, за да се втали.
Поради същата причина си е наумила да се раздели с няколко от ребрата си и Черната Златка. „Преговарям с известен пластичен хирург да ми извади плаващите ребра. Засега той ми се дърпа, но аз съм сигурна, че ще мога да го убедя” – призна сама Златка Димитрова. Говори се, че за тази интервенция плеймейтката е готова да се раздели с 3000 евро.

Черната Златка Димитрова
Черната Златка продължава с тунинга си

„Това не е малка интервенция! Черната Златка е от известните дами с най-много корекции по тялото си – уголемявала си е бюсто, оперирала си е дори носа” – контрирал пластичният хирург.
„Все пак ще си платя за това. Операцията не е опасна и не ме е страх. Вече толкова пъти съм си правила пластики, че съм претръпнала” – споделила тези дни Златка Димитрова. Сумата обаче не била проблем за нея. Тя се спазарила с половинката си Мирослав да спонсорира половината от операцията, останалата щяла да поеме самата тя.
Ще видим ли скоро Черната Златка вталена и ще върне ли тя няколко от ребрата си на Адам? – предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. ивайло манолов казва

    ТАЗИ ЗЛАТКА МНОГО ГРОЗНА,КАТО КОНЕ,КОЙ Я Е НАБЕДИЛ ,ЧЕ Е КРАСАВИЦА,А ЗА ПРОСТОТИЯТА И ДА НЕ ГОВОРИМ…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.