Известните като Маргините Красимир и Николай Маринови прехвърлиха бизнеса си в чужбина

Маргините са се изнесли от България и засега са се установили в Испания – научаваме от страниците на „България днес”. Те имали намерение да се устроят в страна от Централна Европа – отбелязва изданието, като се позовава на два независими източници един от друг. Красимир и Николай Маринови напуснали страната наскоро, тъй като имали намерение да заживеят спокойно след дългите мъчителни съдебни битки. Двамата започнали да подготвят изтеглянето на бизнеса си в чужбина още преди година – твърди таблоидът. За това време Маргините успели да приключат всички свои бизнесангажименти тук. Наели и доверени хора, които да стопанисват имотите им в България. Става дума за апартамент, къща и десетина офиса в страната.

[caption id="attachment_408559" align="alignleft" width="300"]Маргините Маргините - Красимир и Николай Маринови водиха дълги съдебни битки у нас[/caption]

Инициатор на изтеглянето бил Красимир Маринов, по-големият от Маргините. По-малкият му брат Николай го подкрепял и решил да го последва. Засега у нас остава само средния от тримата братя – Митко, който не е популярно медийно лице и си живее тихо и кротко в Пловдив. Маргините имат имоти в чужбина. Красимир притежава апартамент в Лондон и се говори за негов имот на Карибите. Недвижимото му имущество в Испания пък се оценява за над 4 млн. лв. Общото състояние само на Големия Маргин надхвърля 250 млн. лева. Маргините са знакови фигури в престъпния свят, основатели на една от най-мощните мутренски групировки СИК заедно с Маджо и Румен Николов-Пашата.