Лили Иванова не смее да си покаже носа навън без дузината си от гардове

Примата на българската поп музика Лили Иванова не прави и крачка без дузината от гардове, които е наела. Изпълнителката не си излиза без телохранителите си. Лили Иванова е обзета от параноя. Тя изпадала в паника всеки път, когато види своя папарашка снимка в медиите.

Суетната изпълнителка решила да вземе мерки и да попречи на папараците да я снимат. Това е причината Лили Иванова да не прави и крачка навън без дузината от мускулести мъжаги, които бдят зорко над нея, съобщава "Всеки ден".

Гардовете пазят изпълнителката от набезите на журналистите, които дебнат всяка нейна крачка. Лили Иванова не иска да я снимат без тя да знае. Примата изпадала в ужас, представяйки си, че бръчките й могат да лъснат на корицата на някое от папарашките печатни издания у нас.

Лили Иванова ще засили охраната си и по време на предстоящото й турне. За целта изпълнителката на вечните хитове "Детелини" и "Ветрове" ще наеме охранителна фирма. Всеки, който желае да се снима с нея, първо трябва да бъде щателно проверен от гардовете й за фотоапарат и камера, и едва тогава ще бъде допуснат до нея.

[caption id="attachment_408555" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова не иска да снимат бръчките й[/caption]

Турнето на Лили Иванова, което феновете й очакват с нетърпение, стартира юни месец.