Годжи онемя от балкона на Сашка Васева (фотоси)

Годжи онемя от балкона на Сашка Васева (фотоси)
4.5 (90%) 2 votes
Георги Милчев-Годжи вече трети ден не може да се съвземе от близката си среща с прелестите на Дупнишката мадона

Баскитаристът Годжи събра ефирен срам навръх празника си Гергьовден, след като Сашка Васева, известна със своя ексхибиционизъм, изложи на показ пищните си гръдни форми – пише „Уикенд”. Музикантът на Слави отпразнува имения си ден на работа. Дългия провалил плановете му да изкара деня край опушено барбекю в провинцията, тъй като наредил записът на гергьовското предаване да бъде направен на самия празник.
Иначе цялото шоу бе посветено на Годжи и неговия имен ден. Служители на Дългия издават, че до последно цицорестата изненада за именика била запазена в абсолютна тайна. Затова Георги си глътнал граматиката при появата на Сашка Васева в студиото.

Годжи

Годжи се препоти от близостта на Сашкините форми

Най-напред певицата обясни, че с Милчев са свързани с кармична връзка. После, щом започна изпълнението на вечния хит „Не мога да те забравя, Георги”, баскитаристът съвсем онемя от близкото присъствие на натуралната Сашкина гръд, която продължава да е свежа и напръщяла като на тийнейждърка в пубертета. Както винаги, Дупнишката мадона се бе накиприла с рокля с дълбоко деколте, щедро създаващо радост за мъжките погледи. И очите на именика се обелиха като палачинки, когато Сашка Васева отърка в него пищна плът.
Годжи на няколко пъти се препоти и изтри с неудобство потта от челото си. Слави Трифонов пък гледаше доволен сеира отстрани, настанен удобно в канапето си.

Годжи

Годжи е доволен от гледката

Годжи

Годжи се стреми да не гледа в бюста на Сашка Васева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар