Емануела пропищя: Откраднаха парите й!

Емануела е обрана
1

И Емануела пропищя от крадците на банкомати!

И поп фолк певицата Емануела пострада от банкови измамници. Фолк дивата се оказала с източена кредитна карта, в която държала не голяма сума пари само за спешни случаи. Емануела поискала да изтегли в брой сто и двадесет лева, но на екрана на банкомата показало, че толкова пари нямало в наличност. Изпълнителката на „Тръпката” останала безкрайно удивена, че в картата й нямало и лев. Преди няколко дни тя лично била вкарала сумата от четиристотин лева и имала още около петдесеттачка в наличност.

Веднага телефонирала на банката, към която й е сметката на оттам й отговорили, че е изтеглила цялата сума. Дори и казали мястото на събитието, което се оказало морската ни столица. Певицата Емануела категорично отрекла да е била във Варна, тъй като по същото време имала участие в нощно заведение на срещуположния край на страната.

Емануела
Емануела е обрана

Вероятно случката е разиграна по познатия сценарий. Пин кодът на пластмасовото талонче бил разчетен от скимиращо устройство. След което той е прехвърлен в друга карта и оттам е източено съдържанието от кредитната карта на певицата.

Емануела не е единствената пострадала от това действие на мошениците.

Новата схема за източване на кредитните карти е не само практика в различни европейски страни, но и у нас, където набира пълна скорост. Измамниците са измислили нов, съвременен начин за източване парите на хората и в момента доста от българите са на нокти заради това престъпление. Скимиращото устройство вече може да заснема данните от разстояние и да ги препраща до ползва теля по определена схема. След редица манипулации човека се оказва без пари, а те пък подадат в джоба на наглите мошеници. Както се случи и при Емануела.

1 коментар
  1. ники казва

    НАПРАВИ МИ ЕДНА СВИРКА И ЩЕ СИ ГИ ВЪЗТАНОВИШ

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.