Скандалното разкритие за Гришо излезе лично от устата на красавицата!

Скандалната моделка Мартина Узунова е била сефтето на ракета № 1 за България Григор Димитров - Гришо. Хасковлията бил интимен с нея, но пътищата им се разделили. Тя заминала да продължи образованието си в руската столица Москва, а той тръгнал да изучава тънкостите на любимата си игра в Испания. Моделката пази още топли спомени за именития ни състезател на корта.

След което пътищата на Гришо се преплетоха с първата сред жените рускинята Мария Шарапова.

[caption id="attachment_408476" align="alignright" width="300"]Гришо Как ли ще реагира Гришо на тези твърдения[/caption]

Освен с Гришо, брюнетката нашумя с разкритията, че една от претендентките за символ на годината Елена Кучкова ще грабне титлата заради задкулисни игри и интимности с един от продуцентите. Мартина успя да пребори кандидатките за престижната титла и остави зад себе си такива безспорни фаворитки като поп фолк дивата Андреа, колежките си Моника Валериева и Елена Кучкова.

Освен с клюки за Гришо, Мартина продължава да провокира и скандализира. В новото видео на Dezaro „Любовта е за силните” тя излиза от ваната „облечена” само по пяна, така както „са я родили”.

Преди време се завъртя мълвата, че освен Гришо, тя е забърсала и бившето гадже на моделката Бориса Тютюнджиава. Впоследствие се разбра, че двамата се засичат само на тренировки във фитнес залата. Но съмнението си остана, въпреки че те категорично отричаха да са се гаджосали.

[caption id="attachment_408477" align="aligncenter" width="300"]Мартина с претенции за минало с Гришо Мартина с претенции за минало с Гришо[/caption]

Плеймейтката съвсем скоро ще се пробва и във филм. Кога ще се случи това и коя е лентата Мартина засега го пази в тайна. Вървежната манекенка крие и името на мъжа до себе си. Само разкрива, че я привличат мъже, които знаят какво искат от живота и си държат на думата, без да се фукат с външност или имотно състояние. Също като Гришо.