Иво Сиромахов взриви с култово изказване!

Иво Сиромахов взриви с култово изказване!
5 (100%) 1 vote

Иво Сиромахов отново подпали социалната мрежа Фейсбук!

Криза ли? Така би възкликнал устатия сценарист от „Шоуто на Слави” Иво Сиромахов. Той се е постарал да направи една своеобразна социологическа справка какво е изял и изпил нашенеца по време на празниците – от Великден до Гергьовден. Цифрите са повече от изумителни.

Чаровникът е поднесъл на страницата си в социалната мрежа доста шокиращи факти. Бедността явно не е толкова фрапираща, когато нашенецът седне на масата и се разпищоли. И така, както казват, когато фактите говорят, боговете мълчат. За дните, когато си е бил у дома и не е ходил на работа съгражданинът ни е трупнал значително килца по фигурата си. С цели 11 тона и 943 300 килограма си е загладил косъма българина. Това си е внушително както и да го погледнеш и то в разстояние само на шест почивни дни. Но статистиката не спира дотук. Иво Сиромахов е продължил с цифрите, като е показал какво количество е изял и изпил българина.

Иво Сиромахов

Иво Сиромахов отново с култов извод

Чудесата продължават в тази насока. Над девет милиона седемстотин и петнадесет хиляди литра бира е изпил. Това е производството на един среден завод за производство на пиво. Българинът е погълнал и рекордно количество скоросмъртница. Той е успял да потуши два тона, цели два тона, че и повече – сто шестдесет и шест и четиристотин и два литра ракия. Е, ако това не е внушително, дори и за нашите балкански нрави, здраве му кажи.Тези, които са почивали в южната ни съседка също не са се посрамили. В Гърция нашенецът е успял да се справи с около двеста и двадесет хиляди литра узо.

През празничните дни в България е изконсумирано над четири тона агнешко месо и над тон и половина свинско. Изяденият хляб, традиционен за трапезата ни е в размер на над шест тона. На фона на дванадесет и половина книги, които са прочетени за периода. Изводите Иво Сиромахов остава за всеки един от нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

4 коментара to “Иво Сиромахов взриви с култово изказване!”

 1. Yafa

  май 09. 2014

  За щастие точно този не ми е тон в живота. Казано по д,уг начин – сития на г.адния не вя,ва. Каквото изя. и изпи. за него си е – няма нужда да ни го споде.я.

 2. racho

  май 09. 2014

  IVO SIROMAHOV ABSOLUTEN KSEROX

 3. racho

  май 09. 2014

  KOPI PAST NEKADARNIK

 4. Stojanova Valia

  май 10. 2014

  ами това че той се разпищолва и преяжда от плюскане НЕ ОЗНАЧАВА че и останалите българи го правят

Добавете коментар