Слави Трифонов разгневи съгражданите си

Слави Трифонов разгневи жителите на Плевен. На 15 май градът чества своя празник. По повод предстоящия празник, организаторите на празничната програма първо е била отправена покана към Слави Трифонов за участие в концерта. Предложението за безвъзмездно участие никак не се понрави на шоумена, който отряза организаторите на концерта.

Слави Трифонов отказал да поеме ангажимент без хонорар, под предлог, че има голям екип. Дългия поискал 20 000 лева за концерта. Организаторите на концерта му предложили да не вземе само част от музикантите си и да намали хонорара, но той категорично отказал. Въпреки, че Плевен е родният град на шоумена, той не се поколеба за миг и отказа поканата, пише ПИК.

Може би слуховете, които се носят за Слави Трифонов в медийното пространство, ще се окажат истина. Носи се слух, че Дългия има финансови проблеми. И тази година бенда няма да има турне. Слави Трифонов продължава да търси спонсори, които да подпомогнат изявата на бенда.

Носи се слух, че Дългия отказва да увеличи заплатите си на подчинените си, които вече 10-та година получават една и съща заплата.

[caption id="attachment_408413" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов разгневи плевенчани[/caption]

Шоуменът е получил отказ дори и най-големите си спонсори - мобилните оператори у нас. Мобилните компании отказват категорично да финансират концертите на Слави Трифонов и бенда на шоуто му.