НЛО взривило база на талибани в Афганистан, твърдят американски военни

НЛО е засечено край база в Афганистан по време на бомбардировка, твърдят американски военни. Морски пехотинци са заснели на видео как НЛО кръжи над талибански лагер по време на експлозия.

Огромните експлозии, първоначално приети като резултат от бомбардировка със самолет, сега се тълкуват като акт, предизвикан от неидентифициран летящ обект. Обективът на камерите засича огромна летяща чиния, която се отдалечава доста бързо от мястото на експлозията. Пехотинците наблюдавали взрива се кълнат, че не са чули двигатели на самолет, а летящото тяло изчезнало изключително бързо след експлозията.

[caption id="attachment_408394" align="aligncenter" width="300"]НЛО взривило база в Афганистан НЛО взривило база в Афганистан сн. You Tube[/caption]

Клипът е заснет през март тази година от американски войник. Именно той по-късно забелязва и неидентифицирания летящ обект, който толкова бързо се отдалечава от мястото на инцидента, пише "Дейли мейл".

[caption id="attachment_408393" align="aligncenter" width="300"]Американски военни заснеха любопитно видео Американски военни заснеха любопитно видео[/caption]

Въпреки предположенията, че може да става дума за американски безпилотен самолет, който е имал за цел да обстрелва лагера на талибаните, военните се кълнат, че летателния апарат по нищо не прилича на всички известни досега военни разработки на американската армия. Американският войник заснел летящия обект е категоричен, че според него става дума за НЛО.

[caption id="attachment_408395" align="aligncenter" width="300"]Пехотинците са убедени, че става въпрос за НЛО Пехотинците са убедени, че става въпрос за НЛО[/caption]

nlo4

Военните сили на САЩ предстои да се изтеглят до края на годината от Афганистан, въпреки че се появиха някои съмнения, относно способността на местните власти да овладеят положението и да гарантират мира в страната. Независимо, че през последното десетилетие САЩ и международната общност оказват контрол върху Афганистан, страната продължава да е разтърсвана от терористичните действия на талибаните.

А според вас наистина ли летящия обект е НЛО? Вижте видеото и споделете в коментарите.