Черната Златка най-накрая постигна целта си!

Черната Златка най-накрая постигна целта си!
5 (100%) 1 vote

Златка е на път да сбъдне заветната си мечта!

Черната Златка май е бременна. Моделката Златка Димитрова отдавна копнееше да се отдаде на майчинството и семейния уют с приятеля си Миро. Затова в къщата на Вип Брадър силиконката вършеше домакинската работа с огромен ищах, както се показа като умела готвачка и въртокъщница.

Пред цяла България тя се разкри в съвсем друга светлина – като сърдечна,чувствителна, готова да даде на любимия сърцето, душата и цялото си внимание и обич.

Победителката на Вип Брадър 2013 най-после осъществи заветната си мечта. Приятелят й, бизнесменът Миро се постара това да се превърне в реалност. За свое бебе мечтаеше и непрекъснато говореше финалистката от култовото шоу, с което дори малко досаждаше на съквартирантите си.

Черната Златка

Черната Златка е бременна от Миро

Злати обеща голямата награда да дари на Боби, което остана инвалид след претърпяна автомобилна катастрофа. Не е ясно дали цялата сума отиде при него, но Злати се възползва от наградата като напомпа бюст. Плеймейтката добави към старите си импланти още рекордните 840 грама силикон в млечните си жлези. С тях дебитът им се увеличи със солидните 1600 грама чуждо вещество. С това количество Черната Златка целеше да смае не само мъжката половина на човечеството, но и да блесне пред камерите.

Но на този етап това допълнение просто си остана аксесоар за добра визия. Защото Злати вече все по-рядко се показва на светски събития и името й не се замесва в поредните скандали. Брюнетката, бременна в петия месец предпочита да е до любимия си мъж и да му угажда в кухнята. Самата Злати твърди, че все повече заляга над книгите, с което иска да покаже на своята „учителка” Криси Патрашкова, че вече няма да е жител само на града на Златките.

И още една друга мисия Черната Златка следва с огромен хъс. Това е да помага на другите. Тя не се отказва от благотворителността и както си пише на страницата във Фейсбук й се отдава с огромна страст.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар