Новинарката Виктория Петрова се замеси в нова любовна драма

Красавицата на Би Ти Ви Виктория Петрова и водещият на „Тази сутрин” Константин Караджов са новата любовна двойка на медията – разкрива „Уикенд”. Макар че връзката им била съвсем прясна, колегите им бързо надушили, че между плейбоя на частната телевизия и синеоката красавица прехвърчат любовни искри – отбелязва изданието. Всеки ден Виктория Петрова и Косьо обядвали заедно, усамотени в заведение в близост до НДК. За разлика от водещия, който доскоро въртеше любов с друга своя колежка, синеоката красавица е свободна дама от цели 4 години.

[caption id="attachment_408367" align="alignleft" width="259"]Виктория Петрова Виктория Петрова и Косьо са новата любовна двойка в Би Ти Ви[/caption]

Макар че й се носи славата на мъжемелачка, на хубавицата никак не й върви в любовта. През август 2008 г. новинарката сключи брак с оператора Добромир Иванова, който по-късно я заряза заради балерина. Година по-късно Виктория Петрова летеше на крилете на любовта със спортния журналист Петър Бакърджиев. След раздялата им репортерът заживя с миската Гергана Гунчева. „Интересно ни е да видим колко време ще изкарат Косьо и Виктория Петрова. И двамата са огнени натури и много-много не се задържат с едно гадже” – коментират колегите им от Би Ти Ви. Интересното в случая е, че Караджов е с една година по-млад от избраницата си, която тази година ще навърши 36 през август.