Великият Никола Гюзелев: Омерзен съм!

Великият Никола Гюзелев: Омерзен съм!
5 (100%) 1 vote

Никола Гюзелев излезе с официално изявление за спекулациите по негов адрес!

Оперната легенда Никола Гюзелев е потресен от безсрамните спекулации по негов адрес и по калта, хвърлена към семейството му.

Големият ас Никола Гюзелев е в „Пирогов” заради влошеното си здравословно състояние. Той е под непрекъснатите грижи на лекари и останалия персонал в болницата. До него неизменно е по-младата му съпруга Анна-Мария. Актрисата и журналистка е денонощно до съпруга си, оперната легенда, прославил страната ни по всички континенти на света вече тридесет години. Жената не крие омерзението си към всички, които бълват непрекъснати нелепици към нея и най-любимите й хора. Тя записва въпросите на диктофон и ги дава на мъжа си в стаята, тъй като той трудно говори и му е тежко да приказва повече от 10-15 минути.

Никола Гюзелев

Никола Гюзелев се чувства омерзен от злословията по негов адрес

Според клюките оперния певец Никола Гюзелев бил натикан в старчески дом и никой от семейството му не се интересувал от него. Те идвали веднъж в седмицата просто за да отбият номера пред обществото, твърдят клюките. Никола Гюзелев има от първата си съпруга двама сина – Чавдар и Ясен, художници и от втората си дъщеря Адриана. Той страда от сърце, проф. Чирков му поставил три байпаса. След като пада си чупи таз и оттогава е на инвалидна количка. Накрая оперният певец се разболява и от Алцхаймер.

Здравето му било силно влошено и той изживявал последните си дни, четем в различните писания за него. В публикациите също остро се критикува държането на семейството и най-близките му, където се пита защо певец от световен ранг като Никола Гюзелев е оставен да гасне в неуютен старчески дом, тоест хоспик. И то при положение, че има собствена огромна къща с всички удобства в нея и то в тузарския софийски квартал Бояна. В този хоспис имало над тридесет тежко болни, някои от които с ампутирани крайници, за които се грижела само една сестра и санитарка.

Нищо от това не било вярно. Безсрамни и долни лъжи нарече изписаното по жълтите издания и Интернет съпругата на великия българин. И той е омаскарен приживе, не намира място от гняв съпругата си. При положение, че е дал толкова много за прослава на родината си, не спира да се ядосва Анна-Мария. Но съпругата на именития оперен певец е убедена, че Никола Гюзелев ще се справи и с това предизвикателство, защото е силен и упорит и притежава несломим дух.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар