Раздор в Нова тв: Наглостта на Ани Салич преля чашата!

Раздор в Нова тв: Наглостта на Ани Салич преля чашата!
4 (80%) 4 votes

Ани Салич пак провокира ропота и недоволството на колегите си!

Ани Салич отново се изцепи и показа зъби. Новинарката от bTV хич не се съобразявала с изискванията в новата медия. Тя нахокала гримьори и фризьори заради проявената спорен нея некадърност и неумението им да я направят бляскава за ефира. Освен това сръбската невеста Ани Салич не се посвенила да си вземе отпуск по празниците и да не дава дежурство в нова телевизия. Тя зарязала ефира и колегите си и отишла на почивка на гръцкия остров Корфу. От Нова телевизия Ани Салич зачезнала още от 25-ти април.

Заявила безцеремонно, че се нуждае от отпуск. За двата месеца, откакто е в конкурентната телевизия конфликтната новинарка е ползвала на два пъти почивки.

Ани Салич

Ани Салич прекали този път, колегите й няма да се примирят

Докато тя се веела по почивки, „аврам каишът” опъвали Даниела Тренчева и Христо Калоферов. Те трябвало да четат новините само през уикенда, но били жесток прецакани от колежката си. Докато Даниела е дългогодишен кадър на Нова телевизия, „пришълката” Ани Салич се ползвала с доста по-големи привилегии и облаги. Това обтегнало отношенията между двете и близки до телевизионерите говорят, че едва се поздравявали из коридорите на медията.

Ани Салич се опита да завърти и едно авторско предаване „Извън новините”, но то не донесе очаквания рейтинг и слава на новинарката.

Не стига, че не есе почувствала виновна, че е прекарала колегите си, но Ани Салич бясно отговорила на атаките, че може и да напусне Нова тв. Но тази заплаха била изречена не толкова гръмогласно и категорично, твърдят от медията.

Ани Салич може и да храни надежди, че някой ще се опита да я спре, но не ще да проумее, че това ще е най-големият кеф за повечето от нейните колеги, майтапят се зевзеци от нюзрума на Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар