Ивайла Бакалова и Бориса Тютюнджиева крият обща тайна

Гласувайте за статията
Ивайла Бакалова и Бориса Тютюнджиева са в истинска непоносимост

Ивайла Бакалова и Бориса Тютюнджиева – защо не се понасят?

Истината е, че както Ивайла Бакалова, така и Бориса Тютюнджиева са се засичали в леглото на един и същ мастит бизнесмен. Става дума за американеца Майкъл Струмейтис, който преди време имаше афера и с друга популярна красавица с имид на мутреса – Цеци Красимирова – пише „Уикенд”. Изданието твърди, че преди около година Бориса Тютюнджиева бе замесена в афера с американеца покрай своя фотосесия. Тогава манекенката прие да се снима за реклама на компанията на бизнесмена, която се занимава със земеделски продукти – отбелязва изданието.

Ивайла Бакалова Бориса Тютюнджиева

Враждата между Ивайла Бакалова и Бориса Тютюнджиева си има своята история

Именно така преди време пламна любовта на Майкъл с другата популярна манекенка в риалитито „Къртицата” Ивайла Бакалова. Миската се запозна с бизнесмена покрай идеята си да развива собствен бизнес с организиране на събития. Тя дори успя да уреди няколко гръмки участия на музикални звезди у нас, но в крайна сметка се размина с големите печалби и начинанието й се оказа пълен провал. Затова и връзката й с американския бизнесмен продължила само от ден до пладне.
„Ивайла Бакалова и Бориса Тютюнджиева не се харесват не само защото са конкурентки в „Къртицата”, но и заради това, че споделят общо минало” – злобеят запознати в манекенските среди.

Как ще завърши сблъсъкът между младата и напориста Бориса Тютюнджиева и опитната и умна Ивайла Бакалова в „Къртицата“, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар