Антония Петрова пак недоволства

Антония Петрова пак недоволства
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова е разочарована, че не оценяват усилията й по достойнство

Антония Петрова-Бередин, която стана Мис България през 2009 година отново недоволства.

По-известната като Мис Крокодил не успя да сдържи нервите си и избухна заради коментарите по неин адрес в социалните мрежи. Антония, която е родом от Перник не пропуска ден, в който да не се похвали с добрата си фигура. Тя постоянно публикува фотоси от парка или фитнес залата, в която тренира. Друг е въпросът, че от време на време пуска и типичните кифладжийски фотоси от санитарните възли на някое заведение или пък на фитнеса.

Мис Крокодил е гневна, че не оценяват усилията й по достойнство

Мис Крокодил е гневна, че не оценяват усилията й по достойнство

За нейно огромно съжаление обаче, усилията й отново не бяха оценени по достойнство. Мнозина заподозряха Антония Петрова, че прибягва до услугите на фотошопа преди да публикува снимките си, за да излезе по-добре, отколкото изглежда в действителност.
Тя изригна, че държи да отбележи, че нито една от снимките й не е била обработена с фотошоп или по какъвто и да било друг начин.
Антония Петрова се разгневи на страницата си в социалната мрежа Фейсбук.
Тя подчертава, че всичките й фотоси са напълно натурални, както самата тя.

Вероятно забравя, че преди време силиконовият й бюст провокира редица коментари за това дали има право да вземе участие в конкурса „Мис България”.
По всяка вероятност забравя и за останалите си пластични интервенции. Въпреки това, тези факти не пречат на Антония Петрова да се вживява като най-голямата красавица на света. Тя дори дава съвети към хората от страницата на фейсбук профила си да бъдат по-позитивни и да спортуват повече и може да изглеждат като нея.
В допълнение тя подчертава, че само усмивката и доброто настроение, без никакъв грим, са напълно достатъчни да направят даден човек да изглежда добре, пише pik.bg.

Е, трябва да признаем, че тук вече Антония Петрова-Бередин е напълно права.
Поне за едно нещо, Мис България 2009 не прескочи сянката си и не звучи като редицата празни приказки, изречени от нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар