Не пропуснаха: Депутатите разиграха поредния цирк! Преглеждания: 3731

Грозен скандал вдигнаха депутатите
0
5/5 - (1 vote)

Още един ден депутатите не пропуснаха да си спретнат цирк!

Поредният цирк си спретнаха законотворците депутати в залата на Народното събрание днес. Нападението беше между представител на социалистите и насочено към герберите. Червеният депутат Кирил Добрев не сдържа емоциите си като обвини представителите на партия ГЕРБ, че злоумишлено бавят реформата на МВР.

Той се нахвърли в прав текст срещу депутатите на бившата управляваща партия заради това, че не искат да сложат ред и да приемат един закон, на който разчитат и се надяват 50 000 човека, заети в системата.

Той нарече народните представители от Бойко Борисовата партия с прозвището „помияри”. На обидата герберите не реагираха остро. Причината бе, че в залата на Парламента присъстваха няколко депутати от тази партия, които не бяха сред най-агресивните и нападателни.

депутати
Грозен скандал вдигнаха депутатите

Срещу това обвинение председателят на Парламента Михаил Миков реагира, като отправи изключително мека и плаха забележка към колегата си от „Коалиция за България”. Но социалистът не миряса. Той продължи с обръщението си към депутатите гербери, като ги призова да се държат мъжки. Или да изкарат извън пленарната зала своите деветдесет човека и да надават вой. Третият вариант, който им предложи червения депутат бе да напуснат залата и изобщо да не се вясват там дотогава, докато не се приеме закона в предложения му видоизменен вид.

Двама депутати от партия ГЕРБ отклониха атаката, като заявиха, че не се съгласни с обидата и изказването на колегата си от „Коалиция за България” Кирил Добрев. По-младият гербер обаче Георги Андонов не му остана длъжен, като поиска да се направи проверка колко представители и от кои партии са днес в залата и присъстват на заседанието на Народното събрание.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.