Красивата Бориса Тютюнджиева отново скандализира!

Красивата Бориса Тютюнджиева отново скандализира!
5 (100%) 1 vote

Бориса Тютюнджиева отново провокира спорове относно персоната си!

Има или няма Бориса Тютюнджиева силиконов бюст. Това се питат нейни почитатели, но и зложелатели. Последните разбира се са категорични, че устатата моделка също е подвластна на модата и си е инжектирала достатъчно количество там, за да й се уголеми размера на обиколка. Други твърдят, че тя си и напълно натурална. Още повече, че конструкцията на тялото й доказва, че е напълно естествено тя да няма изкуствени импланти. А тя самата продължава упорито да отрича да е лягала под ножа, с което скандализира мнозина.

Вървежната манекенка беше замесена в няколко скандала. Преди време тръгна клюката, че шавливия певец Константин си има падалка по Бориса. Двамата отрекоха това, като заявиха, че се срещат само във фитнес залата. Но така или иначе Бориса Тютюнджиева присъства в два клипа на бившото гадже на „македонското девойче” Райна.

Бориса Тютюнджиева

Бориса Тютюнджиева отново предизвика спорове

Името на моделката бе замесено и с това на националния ни вратар Ники Михайлов. Тя призна, че са имали връзка с футболиста, но палавникът в същото време не е отказвал на ласките и на Николета Лозанова. Но тъй като не може да бъде трети човек в една връзка, Бориса Тютюнджиева се оттеглила с достойнство.

Бориса се изявява и като актриса в някои български ленти. Отрича категорично да е била една от поредните любими на футболния бос Коко Динев. Твърди, че името й е замесено с цел клюкарски интриги и тя не го познава лично. Категорично отрича и да е имала нещо общо и с друга наша футболна звезда от световна величина – Димитър Бербатов.

В последният сезон на „Къртицата” Бориса също не остана кротка и незабелязана. Тя беше на нож с ММА-боецът Георги, който страшно я изнерви, като се опита на два пъти да влезе в леглото й. Бориса Тютюнджиева попадна и в ред други скандали на шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар