Пламен Орешарски на тайна среща с представители на ЕВН

Пламен Орешарски на тайна среща с представители на ЕВН
5 (100%) 1 vote

Пламен Орешарски е разговарял с високопоставени личности от ЕВН на 17 април

Пламен Орешарски е бил на тайна среща с високопоставени личности от ЕВН. Министър председателят е разговарял някой от най-значимите представители на енергоразпределителното дружество преди по-малко от месец – на 17 април. Разговорът се е състоял в самата сграда на Министерския съвет, а освен Пламен Орешарски, на нея е присъствал и Драгомир Стойнев – министърът на икономиката и енергетиката.

Пламен Орешарски

Пламен Орешарски

Любопитното обаче е, че самата среща се е провела в абсолютна тайна. Официално разговорът не е обявен никъде, научиха ексклузивно от Агенция ПИК. Липсва и официална информация какво точно са дискутирали Пламен Орешарски и представителите на ЕВН.

Според осведомени лица, темата на разговора е била отнемането на лиценза на трите ЕРП-та в България. Както знаете, президентът Росен Плевнелиев също ще бъде разследван за тайната си среща с един от ръководителите на въпросната компания в австрийската столица Виена.

Утре парламентът ще вземе решение дали е необходимо създаването на анкетна комисия, която да разгледа посещението на Плевнелиев във Виена.

Самият Пламен Орешарски пък потвърди, че действително е разговарял с хора на ЕВН. Премиерът обаче заяви, че няма никакъв спомен кога се е случило това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Пламен Орешарски на тайна среща с представители на ЕВН”

  1. racho

    май 07. 2014

    NJAMA LOCHO CHTE GO NAPRAVJAT PARALIJA CHTOM IM OLIJE GAZOVETE

Добавете коментар