Йоана Рубин е решена да съсипе новинарката

Йоана Рубин възнамерява да вгорчи живота на новинарката Ани Салич докрай.

Ясновидката, която преди известно време се обяви за квантов медик и физик, заяви, че е наясно какво се случва в семейството на Ани Салич. Преди няколко дни Йоана Рубин напомни на обществеността за съществуването си с поредицата от люти клетви, които изсипа по адрес на новинарката. На страницата си в социалната мрежа „Фейсбук”, тя написа: "Да пукне тая гад! Хем е проста, хем е злобна.

[caption id="attachment_408217" align="alignright" width="300"]Йоана Рубин се закани да вгорчи живота на Ани Салич Йоана Рубин се закани да вгорчи живота на Ани Салич[/caption]

Йоана Рубин твърди пред вестник „Шоу”, че е предала да кажат на половинката на Ани Салич – Бранко Салич да се разведе с новинарката. Макар никой досега да не е виждал дипломите на Рубин, самозванката не спира да твърди, че е професор, член-кореспондент и какво ли още не. Истинското име на Йоана Рубин всъщност е Йорданка Колева. Тя не спря да сипе обиди срещу новинарката Ани Салич, наричайки я „селянка” и с още цял куп обидни думи. Всъщност Йоана Рубин придоби известност в страната преди няколко години, когато предаването „Хрътките” я излови, че мами пациенти.

Определящата се като лечителка не е нищо повече от поредната измамница, дръзнала да прибере парите на хората, пише Блиц. Именно този факт стана повод тя да бъде арестувана и да натрупа неизмерни количества злоба както към bTV, така и в частност към Ани Салич, която до неотдавна бе кадър на медията. Злобата на Йоана Рубин срещу Ани Салич тръгна от там, че именно тя бе новинарката, на която се падна да прочете информацията за лъжливата лечителка.

Освен новинарката, Йоана Рубин таи огромна омраза и към Десислава Ризова и е категорична, че след като съсипе живота на едната, ще се заеме с другата. Сред множеството люти клетки, които самозванката отправи по адрес на Ани Салич бе и да си „счупи главата някъде от виренето на носа, та да миряса най-после”.