Андрей Бъчваров възнамерява да търси правата си

Нападнатият от Сидеров бизнесмен Андрей Бъчваров е в очакване на нова атака от политика и шайката му. Бъчваров е категоричен, че след случилото се в „Магнито” е чист и няма от какво да се притеснява овен от нова порция атаки от страна на лидера на националистическата партия „Атака” и обкръжението му. Това стана ясно от думите на Андрей Бъчваров в ефира на Нова тв.

Припомняме, че бизнесменът подаде сигнал в полицията, в който се посочва, че е бил нагрубен и нападнат от Волен Сидеров.

[caption id="attachment_408208" align="alignright" width="300"]Андрей Бъчваров очаква нова атака от Сидеров и шайката му Андрей Бъчваров очаква нова атака от Сидеров и шайката му[/caption]

Андрей Бъчваров твърди, че по никакъв начин не е предизвикал политика. Той е благодарен на охраната на заведението, в което се е разиграл екшъна, че си е свършила работата. Бизнесменът посочва, че охранителите са задържали Сидеров и са го озаптили, за да спре да буйства.

Андрей Бъчваров посочва като най-интересен, фактът, че в момента, в който органите на реда се появили в заведението, Сидеро и шайката му веднага напуснали. Пострадалият разкрива, че е получил десетки поздравления и подкрепа в социалната мрежа Фейсбук за това, че не де е уплашил и е подал сигнал за нападението в търсене на правата си. В същото време националистът Волен Сидеров пък се жалва, че това е поредната предизборна атака, а компроматът има за цел да го дискредитира. Очаква се по-късно днес от „Атака” да излязат с официална позиция по случая, пише pik.bg.

Бизнесменът Андрей Бъчваров посочи, че в момента, в който се е разиграл екшъна, Сидеров е бил с много разширени зеници и е приличал на човек, употребил забранено вещество. Наблюдатели смятат, че наближаващите евроизбори са идеалното оправдание за изцепките на Сидеров. Той може да вдига скандали и да разиграва екшъни навсякъде, след което да се оправдае, че това е просто компромат срещу него, който цели да го дискредитират. За мнозина обаче е ясно, че Сидеров е доста конфликтна личност и се възползва от всяка ситуация, за да влезе в центъра на събитията. Дали обаче този подход ще му донесе позитиви или само негативи, предстои да разберем.